O naší společnosti

Společnost EMOLOG CZ s.r.o. byla založena dlouholetými partnery - německou společností EMO-LOG GmbH a českými společnostmi Kontisped s.r.o. a Nieten Internationale Spedition, s.r.o. na jaře roku 2020 s cílem nabízet komplexní celní služby se specializací na E-Commerce.

Společnost EMO-LOG GmbH se sídlem v Emsdettenu v Německu nabízí celní, dopravní a logistické služby. Díky celosvětové síti poboček mateřské společnosti EMO-TRANS, která ve svém oboru působí více než 55 let, spolehlivě provádí efektivní smluvní logistiku a zdokonaluje procesy ve všech síťových lokalitách jako součást svého jedinečného řešení logistiky.

Společnost KONTISPED s.r.o. se sídlem v Horšovském Týně nabízí již více než 10 let silniční přepravu vlastními vozy, kompletní servis spojený s námořní kontejnerovou dopravou, veškeré formality spojené s leteckou dopravou a skladování zboží ve svém areálu.

Společnost Nieten Internationale Spedition, s.r.o. se sídlem v Chrastavicích u Domažlic nabízí již 30 let veškeré celní služby při obchodech mimo EU a zpracování výkazů Intrastatu pro statistiku obchodu se zbožím mezi členskými státy Evropské unie. Díky dalším společnostem ze skupiny Nieten nabízí celní odbavení i v Německu, Slovensku a Polsku.